Hoppa till innehållet
klimatskåp klimatkammare

7 skäl att välja ACS klimatskåp!

1.  ACS klimatskåp levereras med en enkelanvänd programmerings- och kontrollmjukvara som är inbyggd i klimatskåpets styrdator och behöver ingen extern PC. Mer info här »  

2.  ACS klimatskåp kommer med ett fjärrdiagnostik och -supportsystem som har en SIM-baserad uppkoppling. Klimatskåpet behöver inte kopplas upp till kundens egna nätverk. Mer info här »

3.  ACS klimatskåp, de som går ned till -75C, levereras med det ekologiska köldmediet R472, istället för R23, som har marknadens lägsta GWP-värde. Mer info här »

4.  ACS klimatskåp har också det nya patenterade konceptet Smart-Cooling-Kit som förbättrar kylsystemets prestanda, ger lägre energiförbrukning och ljudnivå. Mer info här » 

5.  ACS låser inte klimatskåpens servicenivå vilket ger klimatskåpets ägare frihet att välja passande serviceorganisation för t.ex. kalibrering samt tillgång till olika komponenters räknare.

6.  ACS klimatskåp levereras alltid med hjul under klimatskåpet och uppvärmt fönster in till testutrymmet som standard.

7.  ACS klimatskåp utvecklas och byggs med 70 års erfarenhet.

Om ni behöver ett nytt klimatskåp så är ACS ett utmärkt alternativ. DM-seriens klimatskåp är snabba och noggranna, och ser så bra ut att till och med konkurrenterna kopierar designen.

Mer om ACS hela sortiment hittar du här » 


Vill du veta mer? Om ja, fyll i formuläret nedan och skicka till oss!

     

    sales@kvalitest.com