Hoppa till innehållet

Klimatskåpskalibrering och service

Vi kan erbjuda kalibrering och service av klimatskåp och klimatkammare till alla på marknaden förekommande fabrikat.

Vi utför vår kalibrering av klimatskåp och -kammare enligt kalibreringsstandarden DKD-R 5-7 metod C och följer Euramets riktlinjer för klimatskåpskalibrering.

Här kan du ladda ned den senaste engleska versionen av kalibreringsstandarden DKD-R 5-7 och här den senaste versionen av Euramets riktlinjer för klimatskåpskalibrering.

Då kylsystemet är kanske den viktigaste delen i ett klimatskåp, och som ett steg i vår utbyggnad av klimatskåpsservice även i Sverige, har vi nu fått företagscertifikat för kylarbeten, Kategori 1, enligt kommissionens förordning EU nr 2015/2067 av den 17 november 2015 och enligt Förordning om fluorerade växthusgaser SFS 2016:1128.

klimatskåp

Kategori 1 innebär att vi kan utföra installation, underhåll och service, omhändertagande (avtappning) av köldmedium samt läckagekontroll oavsett fyllnadsmängd och klimatskåpets storlek.

Utöver vårt serviceteam i Sverige har vi också kyl-/servicetekniker, med över 10 års erfarenhet från kalibrering och service av klimatskåp, på vårt systerbolag i Finland.


För mer information fyll i formuläret nedan och skicka till oss!

     

    sales@kvalitest.com