klimatskåp temperaturskåp testskåp

Klimatskåp och temperaturskåp

ACS användarvänliga Discovery-seriens klimatskåp och temperaturskåp erbjuder tillförlitlighet till era miljötålighetsprover.

Discovery-skåpen finns i storlekar från 337 liter upp till 1400 liter och kan fås med temperaturområden från -75°C till +180°C samt med fuktstyrning mellan 10 % och 98 % r.h.

Ladda ned Discovery-seriens broschyr (pdf) här »


Besparingar med fjärrdiagnostik

Olosuhdetestikaappi

Discovery-seriens klimatskåp har ett unikt styrsystem med fjärrsupport och fjärrdiagnostik som sänker total ägandekostnad då upp till 70 % av felen kan hittas och åtgärdas utan att en servicetekniker behöver komma på plats för felsökning.

Du hittar en serie kortfilmer rörande ACS unika styrsystem MyKratos (inbyggd mjukvara) och MyAngel (fjärrdiagnostik och -support) här »


Applikationsspecifika klimatskåp

Discovery-seriens klimatskåp går att få med optioner såsom Solar-kit för solsimulering, ACU-kit för luftkonditionering av externt testutrymme och Battery-kit för klimatprovning av batterier. Mer info  här »

Olosuhdetestikaappi


Behov av ett mindre klimatskåp?

ACS erbjuder även mindre, Compact-seriens klimatskåp på upp till 200 liter. De är kompakta, tysta och kraftfulla, och lämpar sig för mindre provobjekt samt när labbets golvyta är begränsad. Ladda ned Compact-seriens broschyr här »

sääkaappi


För mer information fyll i formuläret nedan och skicka till oss!